De te huren vakantiewoning bevindt zich in het voorhuis dat in het voorjaar van 2013 grondig is aangepakt: keuken, kamer, de sanitaire ruimtes en één tweepersoons slaapkamer zijn beneden. Boven zijn nog een 3-tal slaapkamers.

 

 

In de grote keuken kan men heerlijk vertoeven: niet alleen om te koken en te eten maar ook om aan de grote tafel even ‘de dag door te nemen’. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien: fornuis, magnetron, koelkast en afwasmachine, bovendien staat er in de bijkeuken een diepvries en wasmachine. Klik hier voor alle details.

Kleine details uit het verleden zijn bewaard gebleven: een oude (werkende) buizenradio en de was die te drogen hangt!

Lekker bijkomen van een lange wandeling of fietstocht? Hiervoor is de woonkamer dé plek bij uitstek. Onderuit op één van de banken voor de TV of luisteren naar een muziekje.

 

 

 

Vanuit de woonkamer kijkt u direct in de kamer en suite waar aan de tafel ruimte is om te lezen of een spelletje te doen. Alle boeken die de laatste bewoner Hulzer Willem heeft geschreven ontbreken uiteraard niet in de collectie.

 

 

Op de begane grond is de slaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed (met verstelbaar rugeinde), een ruime kast om uw kleding in op te bergen en een wastafel.

 

 

 

Op de bovenverdieping bevinden zich nog een drie slaapkamers. De groene kamer heeft een tweepersoonsbed.

 

 

 

 

En de oranje slaapkamer biedt ruimte voor een 5 en 6de persoon die beide een eigen bed ter beschikking hebben. 

 

 

 

 

Tenslotte is er nog de gele slaapkamer met een bed voor een 7de persoon en hier kan op verzoek een kinderbedje worden opgesteld.